Få flere tilbud fra specialister i Andelsbolig

Når du køber en andelsbolig, så skal du som det første være opmærksom på, at du ikke køber en fast ejendom, men derimod bliver meldt ind i en forening. Købesummen er ikke betaling for selve den bolig, som du flytter ind i, men derimod betaling for et medlemskab til foreningen, til hvilket medlemsskabsnr. der er knyttet en eksklusiv brugsret til lige netop den bolig, som du flytter ind i. Lyder det forvirrende? Det er det, og andelsboligretten er et meget kringlet juridisk område, hvor en lang række forskellige regelsæt spiller ind afhængig af hvilken situation du står i. Er der en skade i din bolig? Hvem hæfter? Er det foreningen eller overboen eller dig selv? Må du leje ud? Hvilken rettigheder har du som beboer/medlem i foreningen, og hvilke regler styrer din retsstilling. Hvis I er en forening, der gerne vil vide, hvor I står i forhold til arbejdsgange, renovering, tilskud, vedtægter og opretholdelse af disse, så er der tillige mange spørgsmål her, som kræver en sikker hånd for at komme sikkert i mål. Spørgsmålene og usikkerhederne er mange. De advokater, der byder ind sagen gennem findadvokat.com har udover den fornødne juridiske viden og erfaring omkring de mange forskellige retsområder, som andelsboligretten dækker, meget ofte også et stort indblik i den daglige gang i andelsforeninger, og de har tillige ofte et stort tværfagligt netværk bag sig, som de kan trække på til brug for løsning af den enkelte sag, hvor dette måtte vise sig at være nødvendigt, eks.vis valuarer, byggerådgivere, bankfolk og lignende.


Forespørgsel -
person_outline
mail_outline
phone
place
content_paste
info Henvendelse modtaget

Du vil blive kontaktet ved først kommende lejlighed.

warning Indtastnig er mangelfuld

Tilret foreslåede ændringer og send igen

errorDer opstod en fejl

Prøv igen senere, vi har modtaget fejlen og kigger på det snarest.

Ved at klikke på 'få tilbud', accepterer du vores vilkår.

Forsikring?

Naturligvis

Sager via findadvokat er forsikret op til 6 mio. kr.

Svartid

Inden for 48 timer!

Vi bestræber os på at svare inden for 48 timer også selvom svaret er at sagen ikke kan betale sig for dig.

Pris?

Det er GRATIS at bruge findadvokat.

De tilknyttede advokater har en pris afhængig af tidsforbrug og ansvar i sagen men deres erfaring gør at de sparer dig tid og giver færre problemer på sigt.

Tidsforbrug?

Ingen unødvendige lag

Alle advokater er en del af at mindre eller mellemstort kontor så der undgåes omkostninger til administration, HR afdeling m.m.

Erfaring?

Effektiv

Vores erfaring er at de udvalgte advokater, undlader at gå over åen efter vand.

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Gregers Grue Nielsen

" Professionel, effektiv og punktlig rådgivning i øjenhøjde. "